Эрхэм зорилго:
Бидний эрхэм зорилго
Үнэт зүйлс:
Алсын хараа:
“Эрүүл, Органик Монгол махан бүтээгдэхүүнээр дэлхийд өрсөлдөх”
Бид 1 сарын хугацаанд доорх тоон үзүүлэлт бүхий бүтээгдэхүүнийг харилцагч нартаа тогтмол нийлүүлэн ажиллаж байна.
Бидний түүхэн замнал:
2007 оноос эхлэн 17 дах жилдээ тасралтгүй үйл ажиллагаагаа өргөжүүлэн явуулж байна.
Бид 2007 оноос эхлэн дэлхийд танигдсан “Дөнер Кебаб” хоолны соёлыг Монголдоо нэвтрүүлэх зорилго тавин Монголын анхны дөнер кебабын сүлжээ хоолны газруудыг байгуулсан.
Улмаар ‘Дөнер Кебаб’-ийн салбар нээн ажиллуулах сонирхолтой байгууллага, иргэдэд франчайзинг эрхийг эзэмшүүлэн сүлжээ хоолны газрынхаа тоог нэмэгдүүлсэн.
Бид гол нэрийн бүтээгдэхүүн болох кебабны махны үйлдвэрлэлдээ төвлөрөн ажиллаж, одоогоор Улаанбаатар хот болон хөдөө орон нутагт нийт 100 орчим хоолны газарт бүтээгдэхүүнээ нийлүүлж байна.
Үйлдвэрлэлийн хүчин чадлаа ихэсгэх шаардлагатай болсноор бид шинээр 4200мкв талбай бүхий орчин үеийн хүнсний үйлдвэрийн стандарт хангасан 500тн мах хадгалах германы Bitzer фирмийн тоноглол бүхий хөлдөөгч зоорь, лаборатори, ажилчдын цайны газар, хувцас солих өрөө зэргийг багтаасан барилга байгууламжуудыг барьж ашиглалтад оруулсан.
Бид 2018 оноос хойш махны үйлдвэрээ өргөжүүлж бүтээгдэхүүнээ экспортлох зорилт тавин олон улсын Хүнсний аюулгүй байдал чанарын удирдлагын тогтолцоо HACCP-ийг үйл ажиллагаандаа хэрэгжүүлэн ангилсан болон хагас боловсруулсан, дулааны аргаар боловсруулсан мах махан бүтээгдэхүүнүүд үйлдвэрлэн зах зээлд нэвтрүүлэн ажиллаж байна.
Бид мэдлэг мэргэжлээ дээшлүүлж байнга суралцахыг эрхэм болгодог бөгөөд жил болгон Герман улсын түнш байгууллагуудаас мэргэжилтэн урьж авчирч үйлдвэрийнхээ технологич ажилчдын ур чадварыг дээшлүүлж, туршлага судлан сургалт авдаг юм. Энэ нь бидэнд үргэлж шинийг сурч мэдэх, эрүүл аюулгүй бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, бүтээгдэхүүнүүдийнхээ амт чанарыг сайжруулах боломж олгож байдаг.
Бид махны үйлдвэрлэлийнхээ дэд бүтцээ ашиглан Итали, Герман технологиор зайдас, гахайн утсан мах үйлдвэрлэж эхлээд байна. Манай байгууллага нь бүтээгдэхүүнүүдээ зөвхөн цэвэр махаар , элдэв хүнсний нэмэлт ашиглахгүйгээр эрүүл органик бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхийг эрхэм болгодог.